viernes, 27 de mayo de 2011

Coca de Sant Joan



Aquesta recepta és per la meva néta, perquè pugui fer-la a casa seva

Ingredients

300 grams de farina
50 grams de mantega
60 grams de sucre
30 grams de llevat fresc
 2 ous
Una mica de sal
75 ml de llet
Pell de llimona ratllada
Fruites confitades
Pinyons


Batem els ous amb el sucre, afegim una mica de sal, la pell de llimona ratllada i la mantega, tot això ho batem. Afegim la llet barrejada amb el llevat, remenem bé i finalment afegim la farina tamisada i ho pastem. El resultat el deixem descansar un parell d'hores tapat amb un drap.
Untem mantega en una safata i estenem la massa donant-li la forma de coca, decorem amb la fruita confitada i els pinyons, tot al forn que estarà a 170 graus durant mitja hora aproximadament.

Bon profit!

1 comentario:

  1. Per la teva neta!! Doncs que sàpigues que jo també l'he lleixit! elis elis....

    ResponderEliminar