martes, 26 de abril de 2011

Kingston Canada

 Viatjar a Kingston Canada

Els francesos es van establir en un emplaçament tradicional dels primers pobladors Mississauga anomenat Katerokwi el 1673 i van fundar Fort Frontenac. El fort va ser capturat i destruït pels anglesos a la batalla de Font Frontenac, ja al final de la guerra dels set anys, en 1758. 
Com a centre receptor de refugiats que escapaven de la revolució dels Estats Units, la ciutat es va convertir en la primera comunitat del sud-est del Canadà. També va ser base de la flota naval britànica dels Grans Llacs i es va involucrar en una forta lluita amb la flota americana amb base a Sackett's Harbor, New York per al control del llac Ontario.
 
Kingston City Hall
 
Després de la guerra, Anglaterra va construir Fort Henry avui es una destinació turística tradicional. La situació de Kingston a l'entrada del Canal Rideau al llac Ontario, la va convertir en el principal centre econòmic i militar de l'Alt Canadà. Kingston va tenir la major població de l'alt Canadà fins a la dècada de 1840.
Kingston va ser una de les competidores per a la capital dels Canadas units, però després d'un breu període com a capital de 1841 a 1844, va perdre les seves possibilitats davant localitzacions alternatives, primer de Montréal i Toronto, i després d'Ottawa el 1857.
 
Kingston
 
A finals del segle XIX i principis del XX, Kingston va ser un important port dels Grans Llacs, centre per la construcció naval i ferroviària, incloent la construcció de locomotores per a l'Imperi Britànic (la Canadian Locomotive Company). La majoria de la indústria pesant ha abandonat ara la ciutat i els llocs de treball estan ara constituïts bàsicament pels sectors institucionals, militars, i de servei o venda al menor.
L'expressió "Cataraqui", procedent del nom nadiu original de Kingston, s'aplica avui a l'àrea nord-oest del centre de la ciutat de Kingston. És una ciutat petita, de 150.000 habitants aproximadament, situada a l'est de Toronto i a l'oest de Mont-real. Es troba a la zona de les Mil Illes, on se situen els rius St Lawrence i Cataraqui amb el llac Ontario. És la ciutat més antiga d'Ontario i la més rica en història, cultura, llocs d'interès. 

Avui en dia, Kingston és una encantadora ciutat on es combina a la perfecció l'antiga arquitectura canadenca-anglesa amb arquitectura moderna. L'ambient és molt juvenil i dinàmic entre setembre i juny quan milers d'estudiants de la Universitat de Queen's resideixen en aquest lloc. En l'estiu, Kingston rep turistes de tot arreu del món que gaudeixen enormement l'atractiu local, les excursions a les Mil Illes, les marines i l'espectacle històric de Fort Henry, en el qual s'interpreta una antiga batalla. Entre les activitats principals del lloc, es poden visitar els nombrosos centres d'entreteniment, passejar per la natura i admirar el llac en algun parc, explorar l'abundant història de Kingston i conèixer el Gran Teatre. 
 



1 comentario: